Skip to main content

HeartFlowCoaching en Energetisch werk

Net de eerste skypesessie gehad van Emma Renkema. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat verschillende soorten sessies bij meerdere mensen gehad. Nooit eerder zijn er in een uur tijd zoveel puzzelstukjes voor me op z’n plaats gevallen. Wauww! Dankbaar voor. ♥

Karin Rossen

Sinds Emma’s hulp is mijn leven veel meer gaan stromen. Blokkades zijn opgeheven en ik voel me lichter. Het lijkt wel of alles makkelijker gaat. Emma heeft een fijne, rustige energie. Ze voelt haarfijn aan wat er aan de hand is en kan dat aan je uitleggen zonder dat het zwaar wordt. Aan het einde van de sessie voelde ik mij altijd beter dan aan het begin. Zo fijn!

Elisabeth Meulman

Deelnemers van de opleiding Helder Waarnemen

Ik wil je graag mijn groot en diep respect voor jouw kennis en inzicht en overdracht betonen. Je hebt me meer gegeven dan je waarschijnlijk zelf voor mogelijk houdt. Waarvoor heel veel dank.

Jos

De helderheid en humor waarmee Emma de lesstof over brengt is een verademing voor me, heerlijk met de beide benen op de grond. Ik gebruik veel van het aangeleerde in de praktijk en de ‘resultaten’ zijn op zijn minst bijzonder te noemen. Emma is voor mij een heerlijke docente: precies die integriteit, helderheid en humor die ik nodig heb op mijn zoektocht.

Francien

Ik heb heel veel geleerd het afgelopen jaar. Emma vind ik een fantastische lerares omdat ze vage onderwerpen zo duidelijk kan maken.

Nicky

Ik ben je heel dankbaar dat je deze training hebt gegeven en hoe je het hebt gedaan. Wat ik allemaal geleerd heb in deze 2 jaar is niet te omschrijven. Van iedere trainingsdag heb ik weer opnieuw genoten. Ook al was het soms heftig. Deze 2 jaar zijn een eind en een begin geweest van een nieuw leven.

Corrie

Ik wil je nogmaals vanuit de grond van mijn hart bedanken dat ik met behulp van jouw kwaliteiten (en mijn eigen inzet) zoveel meer tot mijn eigen kern ben gekomen en dat ik zoveel meer ben gaan leven. Mijn hele leven is veranderd. Ik leef meer. Het leven in al zijn facetten beleef ik meer. Tegelijkertijd ben ik mezelf opnieuw serieus gaan nemen. Wat voel ik, wat doet het met me? Zoveel dingen die ik me tijdens mijn leven heb laten ontnemen neem ik weer terug. Al heel lang zeg ik dat ik 100% verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven. Maar nu beleef ik dit.

Rene

De opleiding doet me ervaren hoe het is om bij mijn gevoelens te komen. Ik ondervind voldoende veiligheid om mijn mentale controle te laten varen en daarmee nieuwe stukken van mezelf te ontdekken.

Boudewijn

Mijzelf inschrijven voor deze cursus is een van de beste keuzes die ik in mijn leven gemaakt hebt. Het voelde alsof ik eindelijk had gekozen voor mijzelf. Op zoek naar wie ik werkelijk ben, wat ik werkelijk voel, waarom de dingen zijn zoals ze zijn, waarom mijn leven loopt zoals het tot nu toe gelopen is. De cursus heeft mij vele handvaten gegeven om dit allemaal te ontdekken. Er is veel in beweging gekomen. De manier waarop Emma ‘les geeft’ vind ik heel professioneel. Er is ruimte en respect voor alles wat er is en niet is.

Jose

Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan.

Martin

Ik had al veel kennis en weten verzameld. De training heeft mij geholpen om deze weetjes werkelijk eigen te maken.

Diandra

Na 1 jaar training als grote bron van kennis en inspiratie, van intens voelen, het herontdekken van mijn innerlijke kracht en het verwerven van vele inzichten. Emma, dank je wel voor al je hulp, kennis en motivatie. Je inspireert me! Met veel gevoel, humor en respect, en met beide benen op de grond. Thanks!

Majola

Individuele coachingstrajecten

Emma is een zeer gedreven, deskundige coach. Haar nuchtere persoonlijkheid, gecombineerd met werkelijke aandacht en rust zorgen voor indringende coachtrajecten met blijvende resultaten. Doordat ze veel verschillende denkrichtingen in haar professionaliteit gebruikt, maakt ze gebruik van niet-standaard benaderingswijzen en oplossingsmethoden. Haar doortastendheid, nieuwsgierigheid en scherpte maken dat ze to the point diagnoses stelt en realistische handelingsplannen opstelt.

In het contact met coachees is ze vol liefdevolle aandacht, gecombineerd met een zekere gestrengheid. De coachees leren veel over zichzelf en de kracht waarvan ze gebruik kunnen maken in hun leven en werk: zij bemerken een groeispurt in hun ontwikkeling. Zowel hoog opgeleide als minder geschoolde coachees spreekt ze aan op hun eigen niveau.

Hans

Met name de veerkracht en inventiviteit van Emma om telkens weer op een andere manier te kijken hoe ze mij (en mijn collega) slimmer, gezonder, beter, verantwoordelijker, effectiever, bewuster etc, kon krijgen, zijn een bron van inspiratie voor mij. Ze blijft me daardoor prikkelen en het maakt me ook optimistischer. Ook bij tijdelijke tegenslag of stagnatie blijft ze actief zoeken naar manieren om vooruitgang te boeken. Gaaf! Dat geeft mij weer de rust, veiligheid en vertrouwen om een dip te kunnen aanvaarden; er is iemand die me een hand geeft!

Ik vond de sessies altijd wel spannend, omdat ze vaak een grote impact op mijn leven hebben. Ik ervaarde ze altijd als heel prettig en zinvol, ik kan niets bedenken dat ik anders zou willen.

Teammanager UWV

Via mijn werk werd ik doorverwezen naar Emma wegens langdurige arbeidsongeschiktheid, door lichamelijke en geestelijke klachten. Door de sessies voel ik me veel en veel beter en ben zekerder van mijn zaken. Mijn klachten zijn enorm verminderd en ik hoef me nog zelden ziek te melden.

Medewerker bij UWV

Het voornaamste wat ik van Emma heb geleerd is dat ik, zowel in mijn privéleven als in het werk, de belangen van anderen vaak liet voorgaan. Emma heeft me geleerd weer te voelen waar ik zelf behoefte aan heb, en daar ook naar te handelen. Dat voelen was ik namelijk helemaal verleerd. Op een gegeven moment wist ik helemaal niet meer wat ik voelde, behalve een intense rugpijn. In het werk gaat het nu veel beter met me. Ik weet precies waar ik voor sta en blijf trouw aan mezelf.

Manager ProRail

Ik werd tijdens de sessies telkens geraakt tot heel diep van binnen. Emma wist dit bij mij los te maken door het mij te laten voelen. Zij deed dit op een professionele manier maar toonde zich zelf ook wel eens geraakt en dat gaf haar betrokkenheid aan. Zij heeft mij dus vooral geleid en niet alleen kennis op mij losgelaten maar mij ook een spiegel voorgehouden.

Leidinggevende bij de KLM

Uitspraken van coachees die mijn werkwijze omschrijven:

    • Plezierig confronterende inzichten
    • Open en eerlijke communicatie
    • Tijd en de ruimte nemen
    • Veelzijdigheid
    • Flexibel