De essentie van alles wat leeft is liefde

Emma Renkema is een moderne mystica met diepe inzichten, een hartverwarmende liefde voor alles wat leeft en beschikt over extreem ontwikkelde intuïtieve kwaliteiten. Emma is een holistische mentor, wijsheidsleraar en energetisch therapeute. Ze werkt in cocreatie met ‘het veld’/ spirituele intelligentie. Hierdoor kan er ruimte komen voor een nieuw paradigma dat momenteel aan het ontstaan is. Een paradigma van liefde als ultieme wijsheid van het hart en bewustwording van een nieuwe realiteit.

Emma biedt 1-op-1 progamma’s aan, workshops en opleidingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en energiewerk. Dat deed ze onder instituten als Edem Trainingen, het Horusoog en de Shakti Academie. Nu werkt ze onder haar eigen naam met haar eigen bijzonder efficiënte en veelzijdige werkwijze die is ontstaan uit een unieke mix van ervaringen, technieken en methodes. Hierdoor kom jij in een veel kortere tijd tot de kern.

Haar werk kenmerkt zich door op meerdere bestaanslagen te werken en altijd een koppeling te maken tussen bewustworden, ervaren en begrijpen, tussen energetische lagen en persoonlijkheidslagen.

Door deze inclusieve manier van werken kun je veel sneller je doel bereiken en echt grote stappen in je ontwikkeling zetten.

Werken met Emma is vooral bedoeld voor mensen die verder ontwikkeld zijn op het spirituele pad en lichter, gelukkiger en authentieker willen leven. Die hun persoonlijke ontwikkeling serieus nemen, bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en voelen dat er diep van binnen méér in ze zit dan dat er nu uitkomt.

Emma reikt je alles aan om vrede en liefde in jezelf te vinden. Om krachtiger en bewuster in het leven te staan en harmonie aan te brengen, daar waar het nodig is.

Emma’s aardende aanwezigheid zorgt ervoor dat de energie maximaal zijn werk kan doen. Dat jij weer voelt waar het werkelijk over gaat en er op diep niveau transformatie plaats vindt.