opleiding Heart & Soul coaching, healing & reading

In deze huidige tijd zijn de energieën die naar de aarde komen en die hier hun invloed uitoefenen van een steeds hogere frequentie. Het kan veel van ons vragen om hierin mee te bewegen. Deze energetische bewustzijnsvelden ondersteunen ons in de mogelijkheid om hogere dimensies te integreren in ons lichaam. Dat kan door ons Hoger Zelf weer te laten samenwerken en te integreren met onze ziel en ons ego hiervan in dienst te stellen. Dat kan veel van ons vragen. Allereerst vraagt het bewustzijn van hoe je dat pad kunt gaan bewandelen. Deze opleiding wijst je de weg voor jezelf en hoe je hier anderen in kunt begeleiden.

Van hard werken naar overgave
Persoonlijke en spirituele ontwikkeling hoeven geen moeilijke weg te zijn waarbij je hard moet werken, of presteren en waarin je een betere versie van jezelf moet maken. Het leven is bedoeld om in voorspoed en in afstemming met jouw Hoger Weten te leven. Dan ga je ontdekken hoe je moeiteloos in liefde en wijsheid kunt leven. Het ligt namelijk voor iedereen binnen handbereik!

Zielsgedragen bewustzijn
De essentie van alles wat leeft is liefde. De ziel is liefde. Daar vanuit te leven is niet alleen wat ons het meest gelukkig maakt, de intelligentie, wijsheid en verbondenheid die hierin zijn werk doen zorgen voor voorspoed, synchroniciteit en synergie.

Het centrum van jouw leven, ben jij. Via jouw lichaam en energiesysteem en alle informatie die daarin is opgeslagen, wordt jouw leven vertaald in allerlei ervaringen. Jij bent degene die daar betekenis en inhoud aan geeft. Door jouw relatie met jezelf, jouw ziel en zelfbewustzijn kun je jouw unieke taak en functie in jouw leven vorm geven.

Wees je eigen leermeester
Ik geloof dat ieder zijn eigen leermeester kan zijn. Als je weet hoe je bij je eigen wijsheid en je Hoger Zelf kunt, is alle informatie voor jou toegankelijk. Ik geloof dat er universele waarheden zijn en dat ieder daar zijn eigen unieke variatie in heeft. Voor ieder mens is het belangrijk dat zij toegang krijgt tot haar eigen Ziel, Hoger Zelf, wijsheid en waarheid. Dan kun jij een moeiteloos leven leiden dat krachtig, liefdevol en wijs is.

Waarom is dat juist nu zo belangrijk om in een beter contact met je ziel te leven?
In deze tijd komt er heel veel op ons af. Wij denken dat we ons moeten aanpassen aan de buitenwereld, terwijl wat er nu gebeurt ons juist uitnodigt om uitermate trouw aan onszelf te zijn. We kunnen niet verder op de oude manier.
We kunnen niet langer ontkennen wat er werkelijk geleefd en gemanifesteerd wil worden, diep vanuit ons hart, in overeenstemming met het plan dat we voorafgaand aan dit leven hebben gemaakt.

Spiritualiteit leven
Ik geloof dat ware spiritualiteit iets is dat we integreren in ons dagelijks leven. Daarom is het van belang dat we ons bewust zijn van onze lastige gedachten en emoties (het ego) en we daar zodanig mee om kunnen gaan dat ze voor ons gaan werken in plaats van dat we er last van hebben. Zo vergroten we onze persoonlijke en spirituele kwaliteiten. En kan het ego gaan samenwerken met de ziel.
Wanneer we ons richten op de essentie van wat er gebeurt, gezegd, gevoeld of ervaren wordt, kunnen we sneller tot de kern doordringen en kunnen we veel (ego)afleiding herkennen, adresseren en transformeren.

“Emma verstaat de kunst om spiritualiteit heel concreet te maken. Wanneer ik te kritisch ben over mezelf of me te verantwoordelijk voel voor alles en mezelf voorbij loop besef ik dat nu en ben ik in staat om dit om te buigen en mijn balans te hervinden. Ik kan nu contact maken met mijn ziel en kan haar kwaliteiten bewust inzetten”. Carla

Zielseigenschappen
Wanneer we leven vanuit de ziel, leven we ook vanuit de natuurlijke eigenschappen van de ziel zoals wijsheid, liefde en verbinding. We hebben dan toegang tot Hoger Bewustzijn en de Hogere intelligentie van het universum. We ontdekken onze levenstaak, zielsmissie en roeping. Hiervoor hebben we specifieke, individuele zielskwaliteiten meegekregen, die ons gemakkelijk afgaan, waar we energie van krijgen en vervulling door ervaren om onze bijdrage te leveren aan de mensheid en het grotere geheel.

Gelukkig leven
Jarenlang heb ik me verdiept in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en vele opleidingen had ik gevolgd. Ik was op zoek naar gelukkig leven, ik zocht de diepere betekenis van het leven en ik wilde weten hoe ik het beste kon omgaan met mijzelf en de momenten waarop ik twijfelde aan mezelf of veel te kritisch was. Dat bleek niet gemakkelijk.

Concrete diepgang
Veel heb ik geleerd in de opleidingen en cursussen die ik volgde. En ik zocht voortdurend naar hoe ik het hogere bewustzijn dat ik ontwikkelde kon verbinden met de concrete praktijk van mijn dagelijks leven waarin ik mijn ego regelmatig ontmoette. Hoe kon ik wijs omgaan met de struggels die ik tegen kwam?

Inmiddels heb ik geleerd hoe dat heel liefdevol kan. Vanuit het contact met mijn Ziel uitreiken naar mijn ego. Dat brengt de liefde in het ego. En dat wil ik graag delen met jou.

Ik heb een opleiding ontwikkeld waarin je jouw bewustzijn en dat van anderen steeds verder kunt vergroten en verhogen terwijl je daarin jouw ego de hand reikt, helpt en heelt. Zodat je jouw Hoger Zelf kunt integreren in wie jij bent, in jouw fysieke lichaam en in jouw persoonlijkheid hier op aarde. En dat je dit kunt toepassen in je werk zodat je ook andere mensen hierbij kunt helpen.

Waarheid ervaren
Al heel vroeg had ik als kind mijn gevoeligheid afgesloten. Toen ik echter in mijn twintiger jaren steeds vaker voorspellende dromen kreeg, ging ik een cursus volgen om mijn dromen uit te leren leggen. Ik voelde dat de boodschappen in de dromen van een andere bron kwamen. Ze raakten me op een heel ander niveau dan wanneer iemand iets aan mij vertelde of als ik zelf iets bedacht. Ik kwam in aanraking met een wereld die anders was dan ik gewend was. Zo zette ik mijn eerste stappen in het luisteren naar de boodschappen van mijn ziel. Dat wist ik toen nog niet, maar dit diepere, bijzondere gevoel deed mij naar steeds meer verlangen. Het wees me de weg in mijn leven. Het werd mijn levensstijl, mijn passie, mijn drijfveer. Nu, inmiddels 30 jaar later, heeft mijn pad van steeds meer luisteren naar mijn ziel mij gebracht bij het ontwikkelen van deze opleiding.

Leven vanuit het hart en de ziel is leven in liefde, wijsheid en vertrouwen.

Leven in overvloed
Wanneer je wilt gaan luisteren naar je ziel, zullen delen van je ego dit spannend vinden en allerlei zeer aannemelijke redenen gaan bedenken waarom dat nu niet zo’n goed idee of geschikt moment is. Het ego vraagt om een specifieke benadering waardoor het in plaats van tegen je werkt, voor je gaat werken.
Veel mensen laten zich leiden door financiële onzekerheid, verplichtingen, werk of wat andere mensen van hun vinden. Ik spreek uit ervaring. Want terwijl ik deed wat ik het liefste deed, heb ik veel te hard gewerkt en sloeg ik mezelf te veel over. Daarmee heb ik mezelf zo erg uitgeput dat ik bijna niets meer kon. Uiteindelijk heb ik geleerd, dat ieder mens zichzelf op de eerste plaats dient te zetten, niet vanuit het ego, maar vanuit de ziel, want daarmee geef jij anderen het beste van jezelf. Dat straal je uit en het doordrenkt alles wat je zegt en doet. Dat is het grootste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven.

Wil jij ook leren hoe je anderen kunt helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn?

Als jij:
– wilt leven vanuit verbinding, overvloed, betekenis, liefde, wijsheid en vertrouwen,
– meer balans, energie en ontspanning wilt en meer wilt kunnen genieten,
– concrete handvatten wilt hoe je met je moeten, angsten en oordelen om kunt gaan,
– wilt leven vanuit zelfcompassie in plaats vanuit wilskracht de dingen te moeten doen,
– het leven dat je van te voren had gepland wilt leven en jouw bijdrage wilt leveren aan de wereld,
– wilt leven wie je werkelijk bent en jezelf op steeds diepere lagen wilt leren kennen,
– meer van de essentie van het leven en van jezelf wilt begrijpen,
– antwoord op de vragen wilt als: wie je bent, waarom je hier bent, hoe het leven en de wereld werkt,
– en hier anderen bij wilt helpen,

dan is deze opleiding voor jou!

Inhoud van de opleiding:

1e jaar: Innerlijke meesterschap – hart en zielsbewustzijn
Doel: moeiteloos leven vanuit hart- en zielsbewustzijn
Thema’s: hartbewustzijn, zielsbewustzijn, co-creeren met je ziel

2e jaar: Ontwikkelen van je hogere vermogens en helder waarnemen
Doel: Het herstellen van jouw waarnemend vermogen zoals je daar ooit in vorige levens al toegang toe had, zelfs als je dat nu (nog) niet bewust bent.
Thema’s: Zelfliefde en zelfheling, op emotioneel, mentaal, fysiek, psychosociaal, spiritueel en energetisch niveau.

3e jaar: Heart & Soulhealing en reading
Doel: het herstellen van de zuivere blauwdruk van je hart en ziel
Thema’s: heart healing, soul healing, herstellen van de verbinding en interactie met het Hoger Zelf

4e jaar: Multidimensionele healing
Doel: het helen van de verstoringen op jouw zielstaak en jouw Hoger Zelf
Thema’s: alle vormen van karmische patronen, alle vormen van tegenkrachten

Heart & Soulcoaching is een specifieke manier van coachen die werkt met de eigenschappen van het hart en de ziel, zoals het voelen van jezelf in het NUmoment, zonder dat er iets anders moet, waardoor niet alleen diepe transformatie plaats vindt, maar ook als vanzelf innerlijke vrede, zelfvertrouwen en innerlijke kracht ontstaan. Het is een totaal andere manier van ‘persoonlijke ontwikkeling’, die de deur opent naar de wijsheid van het hart en de ziel.

Heart & Soulhealing is energetisch werk op ‘hoog’ niveau vanuit hogere dimensies in samenwerking met de intelligentie van het veld waarin wij leven en hoger dimensionele hulp. Hierdoor kan er bijzonder diepgaand en heel veel in korte tijd in balans gebracht worden. Deze vorm van healing gaat ver voorbij de healing die de meeste mensen kennen.

Heart &Soulreading is het ontvangen en lezen van informatie uit het kosmische veld, sommigen noemen dat de Akasha kronieken, zodat de healing nog completer wordt.

Afwisselend programma
Het oefenen in het eigen maken van zowel, de coaching, healing en reading loopt door alle jaren heen, steeds op een diepgaander niveau. Wanneer je hierin al ervaring hebt opgedaan, is dat een mooie basis waarop je nog sneller diepgaander kunt ervaren en werken.

Begeleiding
Tijdens de lessen krijg je persoonlijke begeleiding van Emma en feedback op jouw ervaringen, oefeningen, en werkwijze.

Algemene informatie
* Elk jaar bevat 3 modules van elk 8 lessen. Je geeft je per module op. De eerste module van de opleiding is de cursus ‘Zielsbewustzijn’.
* Er starten regelmatig nieuwe groepen, waarvan de meeste online.
* Elke groep heeft op een andere dag en tijd les.
* De volgende groep ‘Zielsbewustzijn’ start op 9 maart 2023 en heeft op de donderdagavonden les, via live Zoombijeenkomsten.
* Tijd: 19:30 uur 
* De online leeromgeving bevat:
– lesinformatie, theorie, achtergronden
– een bibliotheek vol geleide meditaties, visualisaties en healingmeditaties
– online community
* Prijs: 395 euro per module van 8 lessen.

Wil je meer weten?
Als je interesse hebt in de opleiding of in de 1e cursus ‘Zielsbewustzijn’ kun je een afspraak maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met Emma via Skype of Zoom. Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken we of de cursus of opleiding bij je aansluit. Je kunt bellen met Emma Renkema op 06-23244211 of hier een afspraak maken voor een gesprek.