Skip to main content

Door de waarheid bloot te leggen kun je evenwicht herstellen

We dragen allemaal littekens uit het verleden, waarvan sommigen karmisch zijn, bijvoorbeeld overgeëerfd via de voorouderlijke lijn of van vorige levens. Ook al ga je zo bewust mogelijk om met de uitdagingen van het leven, ze laten een stempel achter op je emotionele lichaam die niet mentaal-rationeel te benaderen of op te lossen is.

Naarmate je bewustzijn groeit, komen de onopgeloste thema’s uit je verleden en dat kan zowel uit dit leven zijn als vorige levens, naar boven. Zonder deze energetisch op te ruimen, blijf je op een bepaald niveau hangen waardoor je onbewust vast blijft houden aan beslissingen en strategieën die je ooit hebt aangenomen om te functioneren in dit leven. Je achterlatend met een gevoel dat je het jou bepaalt.

De meest voorkomende symptomen hiervan zijn het gevoel dat je in cirkels rond blijft gaan. Je bent op zoek naar iets maar je weet niet precies wat dat ‘iets’ is. Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt, herhalend falen, traagheid, uitstelgedrag. Hoeveel je er ook aan werkt, steeds opnieuw blijven bepaalde thema’s of patronen zich aandienen.

Onopgeloste problemen beperken het niveau van vervulling dat je kunt ervaren vooral in je relaties en creatieve uitingen en het niveau van Zelfbewustzijn.

Door te werken op oorzakelijk niveau word je in staat gesteld om je belemmeringen op te lossen en je leven vorm te geven op de manier die je echt gelukkig maakt

Een 1-op-1 traject met Emma kan enorm bekrachtigend werken als je therapeut, facilitator, coach, leider, leraar of ondernemer bent of iemand die zich al ver heeft ontwikkeld op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en je behoefte hebt aan iemand die je een spiegel voorhoudt, die meer ziet dan jij, die door jouw vermijdingen en maskers heen prikt en liefdevol confronterend kan zijn.
Een 1-op-1 traject met Emma is altijd op maat en afgestemd op je persoonlijke situatie, wensen en behoeftes. Ze zijn een ongelofelijke rijke bron van hulp in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling.
Emma maakt gebruik van een veelheid aan werkwijzen. Waarvan zowel coaching, energetisch werk, voice dialogue, familieopstellingen een onderdeel kunnen zijn. Op speelse en vanzelfsprekende wijze worden deze werkwijzen precies daar ingezet waar ze het meest effectief en passend zijn.
Deze trajecten sluiten precies aan op jouw referentiekader, waarbij je de problemen die zich voordoen in je professionele werk of je persoonlijk leven op een andere manier gaat bekijken, benaderen of oplossen. Emma is in staat je heel helder een spiegel voor te houden, die liefdevol confronterend is, zodat het licht kan schijnen op de blinde vlekken die de oorzaak zijn van waar je tegen aan loopt.

Elk traject is uniek en afgestemd op individuele behoeften. Het biedt het juiste niveau van ondersteuning die je nodig hebt tijdens het doorlopen van de transformaties die je gedurende het traject zult hebben.

De duur van de sessies is meestal 60 minuten, of langer indien gewenst. De sessies kunnen live zijn of via Skype of Zoom. Wil je op korte termijn een probleem oplossen, je doel bereiken of grote stappen zetten in je ontwikkeling, dan kun je ook kiezen voor 1, 2, 3 of 4 dagen in Zuid-West Drenthe.

Ben je geïnteresseerd in het verder verkennen van de mogelijkheden, neem dan contact op zodat we middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen bespreken wat je nodig hebt en hoe ik kan helpen in het bereiken van je doel.